Jeg tilbyder

  • En hverdag fuld af glæde og tryghed.
  • Yoga og mindfulness, der befordrer bevægelse, indre ro og koncentration.
  • Sjove aktiviteter og lege, sang og guitarspil.
  • Sund økologisk kost med masser af frugt og grønt. Jeg tilbyder også vegansk kost.
  • God og tryg søvn uden vækning.
  • At børnene trænes i at kunne balancere og heale sig selv ved simple teknikker i healing og åndedræt.

…Og selvfølgelig en dedikeret pædagog med et falkeblik for dit barns trivsel.

Her er RO til at GRO
Tryghed og nærvær, smil og god energi er essensen i pasningen.
Jeg arbejder ekstremt målrettet for at skabe en kærlig atmosfære.
Jeg er rummelig og lyttende overfor jeres og barnets individuelle behov.
Jeg er god til at tune mig ind på mennesker og aflæse, hvordan de har det.

Mit hus er stort, lyst og rummeligt og fuld af hjertevarme. Jeg har en dejlig stor have og en hyggelig lukket gård. Børnene må lege i hele huset og mit hjem er 100% røgfrit og jeg har ingen husdyr. Jeg bor centralt på Frederiksberg, tæt på Sorø Station.

Privat er jeg gift med Jens og har fire børn, hvoraf de to yngste er hjemmeboende. I fritiden er jeg aktiv og elsker yoga, mindfulness og kreative sysler. Som person er jeg åben og nysgerrig på andre menneskers holdninger – og jeg elsker at lege.

Her er et par uddybende stikord, der beskriver mig og min pasningsordning rimelig godt:

Pædagog.
Som pædagog har jeg et falkeblik for børnenes trivsel og et dybdegående kendskab til barnets faser og udvikling. Jeg deler gerne ud af min erfaring og jeg prioriterer højt den daglige snak og sparring med forældre. Det er trods alt jer, der kender jeres barn bedst. Jeg ser kun, hvordan det agerer hos mig.

Yoga og mindfulness.
Via min erfaring som børneyogalærer og yogalærer for voksen, har jeg et øget fokus på bevægelse og at skabe ro, nærvær og tid til fordybelse. Jeg har opmærksomhed på at mærke kroppen og sindet via yogalege og små meditative stunder. Især når jeg trøster eller putter, bruger jeg mindfulness til at hjælpe børnene med at finde indre ro.
Derudover er jeg under uddannelse til mindfulness instruktør og certificeret Mindful Børnepasser. 

Glæde.
Jeg arbejder meget bevidst med anerkendende pædagogik og Marte Meo, hvilket vil sige, at jeg ser og følger barnets gode initiativer. Jeg bekræfter barnets følelser og handlinger og styrker barnets selvværd, ved at være forstående, smilende og imødekommende. Glæde giver tryghed.

Udvikling.
Min pædagogiske baggrund gør, at jeg har fokus på børnenes færdigheder og deres unikke personligheder og jeg elsker at støtte, guide og udfordre børnene og få det bedste frem i dem. Positiv udvikling foregår bedst i et trygt miljø.

Aktiviteter.
Vi laver en masse yoga – og børnene elsker det!
Børnene har en del legetøj af høj kvalitet eks. Brio togbane og Lego. Vi har et lækkert legekøkken, som bliver flittigt brugt. Vi har bøger og biler, bamser og dukker. Vi har også musikinstrumenter, som børnene kan spille på.
Udenfor har vi cykler, biler, trampolin, gynger, sandkasser og meget mere.
Jeg kan godt lide at danse, synge og spille guitar.
Jeg kan godt lide at male med børnene. Alle børnenes malerier og tegninger bliver omhyggelig gemt og sat i barnets egen mappe.
Flere gange om ugen tager vi ud i naturen med vores ladcykel eller på en gåtur med barnevognen.

Alle aktiviteter vil være tilpasset børnenes niveauer og interesser.

Sund økologisk kost.
Jeg tilbyder en sund, varierende og alderssvarende kost. Masser af frugt og grøntsager. Uden sukker og kemi. Alt mad er økologisk. Der også mulighed for at få allergivenlig og vegansk kost.

God søvn.
Jeg går rigtig meget op i god søvn. En lang lur uden vækning. Det er vigtigt for børnene, at de får lov og tid at sove trygt og godt uden at blive vækket. Forskning viser at børn trives og præsterer bedre, og udvikler sig bedst, hvis de sover længe og ikke bliver vækket. God søvn skaber en sund krop og et sundt sind. Det kan være hårdt arbejde for barnet at være udenfor hjemmets trygge rammer uden mor og far, og det tærer på ressourcerne.

Børnene sover ude i barnevogne eller krybber, eller på sofaen i stuen.

Kurser.
Jeg har kurser i Førstehjælp, Mindfulness, Børneyoga, for tidlig fødte børn, særlig sensitive børn og signalstærke børn. Udover det har jeg erfaring med tvillinger, da jeg selv har to voksne enæggede tvillingedrenge.