Besøg mig og mærk om kemien passer.

Hvis dit barn får tilbudt en plads, udfylder vi sammen en kontrakt og et bilag med praktiske aftaler vedrørende pasningen.

Bemærk at dit barn skal være skrevet op i den Kommunale Pladsanvisningen uanset om du vælger privat eller kommunal pasning.

Besøg mig. Ring eller skriv til mig og aftal et uforpligtende besøg. Kirsten Lunding, Tlf. 20 78 42 58, mail@kirstensprivatepasningsordning.dk

Venteliste. Kontakt mig så tidligt som muligt under graviditeten. Ring eller skriv en mail til mig og få dit barn skrevet på ventelisten. Lige nu er der flere års ventetid.

Få plads. For at få en plads i en privat pasningsordning skal I først være skrevet op i den Kommunale Pladsanvisning og være blevet tilbudt en kommunal plads. Derefter takker I 'NEJ' til den kommunale plads og siger at barnet har fået plads i min private pasningsordning.

Link til den Kommunale Pladsanvisning her

Kontrakt. Vi gennemgår en kontrakt og et bilag med praktiske aftaler, som er rammen for min private pasningsordning. Når kontrakten og bilaget er underskrevet, er I sikret en plads.

Se Kontrakten her

Se bilag med Praktiske Aftaler her

Tilskud. 'Ansøgning om tilskud til privat børnepasning' skal underskrives digitalt via kommunens hjemmeside.

Følg linket her

Opsigelse. Jeres barn kan være i min private pasningsordning til den måned, hvor barnet fylder 3 år. Ønsker I at opsige pladsen hos mig før tid, skal I gøre det med mindst en måneds varsel. 

Hvis samarbejdet ikke fungerer, kan jeg opsige jeres plads med ligeledes en måneds varsel. 

Download Udmeldelse her