• En hverdag fuld af glæde og tryghed.
  • Yoga og mindfulness, der befordrer bevægelse, indre ro og koncentration.
  • Sjove aktiviteter og lege, sang og guitarspil.
  • Sund økologisk kost med masser af frugt og grønt. Jeg tilbyder også vegansk kost.
  • God og tryg søvn uden vækning.

...Og selvfølgelig en dedikeret pædagog med et falkeblik for dit barns trivsel.

Ro og tryghed, smil og nærvær, og god energi er, hvad jeg videregiver til børnene. Jeg er rummelig og lyttende overfor jeres og barnets individuelle behov. Jeg er god til at tune mig ind på børnene og aflæse, hvordan de har det. Jeg arbejder ekstremt målrettet for at skabe en kærlig atmosfære.

Jeg er gift med Jens og har fire børn, hvoraf de to yngste er hjemmeboende. I fritiden er jeg aktiv i fitnesscenteret og elsker yoga, mindfulness og kreative sysler. Som person er jeg åben og nysgerrig på andre menneskers holdninger.

Mit hus er stort, lyst og rummeligt og fuld af hjertevarme. Jeg har en dejlig stor have og en hyggelig lukket gård. Børnene må lege i hele huset og mit hjem er 100% røgfrit og jeg har ingen husdyr. Jeg bor centralt på Frederiksberg, tæt på Sorø Station. 

Her er et par stikord, der beskriver mig og min pasningsordning rimelig godt:

Pædagog. Som pædagog har jeg et falkeblik for børnenes trivsel og et dybdegående kendskab til barnets faser og udvikling. Jeg deler gerne ud af min erfaring og jeg prioriterer højt den daglige snak og sparring med forældre. Det er trods alt jer, der kender jeres barn bedst. Jeg ser kun, hvordan det agerer hos mig. 

Yoga og mindfulness. Jeg er under uddannelse til Børneyogalærer og certificeret i Mindful Dagpleje og har øget fokus på bevægelse og at skabe ro, nærvær og tid til fordybelse. Der er opmærksomhed på at mærke sin krop og sit sind via yogalege og små meditative stunder. Især når jeg trøster eller putter, bruger jeg mindfulness til at hjælpe børnene med at finde indre ro. 

Glæde. Jeg arbejder meget bevidst med anerkendende pædagogik og Marte Meo, hvilket vil sige, at jeg ser og følger barnets gode initiativer. Jeg bekræfter barnets følelser og handlinger og styrker barnets selvværd, ved at være forstående, smilende og imødekommende. Glæde giver tryghed. 

Udvikling. Min pædagogiske baggrund gør, at jeg har fokus på børnenes færdigheder og deres unikke personligheder og jeg elsker at støtte, guide og udfordre dem og få det bedste frem i dem. Positiv udvikling foregår bedst i et trygt miljø. 

Aktiviteter. Børnene har en del legetøj af høj kvalitet eks. Brio togbane og Lego. Vi har et lækkert legekøkken, som bliver flittigt brugt. Vi har bøger og biler, bamser og dukker. Jeg kan godt lide at synge og spille guitar. Vi har også musikinstrumenter, som børnene kan spille på.

Jeg kan godt lide at male med børnene. Alle børnenes malerier og tegninger bliver omhyggelig gemt og sat i barnets egen mappe.

Flere gange om ugen tager vi ud i naturen med vores ladcykel eller på en gåtur med barnevognen. Vi er også tit på biblioteket.

Alle aktiviteter vil være tilpasset børnenes niveauer og interesser. 

Sund økologisk kost. Jeg tilbyder en sund, varierende og alderssvarende kost. Masser af frugt og grøntsager. Uden sukker og kemi. Alt mad er økologisk. Der også mulighed for at få allergivenlig og vegansk kost.  

God søvn. Jeg går rigtig meget op i god søvn. En lang lur uden vækning. Det er vigtigt for børnene, at de får lov og tid at sove trygt og godt uden at blive vækket. Forskning viser at børn trives og præsterer bedre, og udvikler sig bedst, hvis de sover længe og ikke bliver vækket. God søvn skaber en sund krop og et sundt sind. Det kan være hårdt arbejde for barnet at være udenfor hjemmets trygge rammer uden mor og far, og det tærer på ressourcerne. 

Børnene kan sove inde i værelserne på 1. sal eller ude i barnevogne eller krybber.

Kurser. Jeg har kurser i Førstehjælp, for tidlig fødte børn, Mindfulness, Børneyoga, særlig sensitive børn og signalstærke børn. Udover det har jeg erfaring med tvillinger og ADHD børn.

 

cykel